Diumenge al matí torna la desfilada de Parets

A partir de les 13.45 h es lliuraran els premis a les millors disfresses, un total de 2.750 €

Cultura

Diumenge al matí torna la desfilada de Parets
Diumenge al matí torna la desfilada de Parets | Arxiu

Sa Majestat el rei Carnestoltes tornarà diumenge al municipi per encapçalar la cercavila del carnaval paretà. A les 10 h serà el torn per a les inscripcions al concurs individual, i a les 11 h sortirà la rua des del carrer Monistrol, que passarà per l'avinguda Catalunya i clourà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

Allà es farà l'exhibició de comparses i per a les 13.45 h està programat el lliurament de premis del concurs amb animació a càrrec de Jordi Rius, i posteriorment el comiat del Carnestoltes.
Com en les edicions anteriors, el Carnestoltes repartirà premis a les millors disfresses i a la creativitat de grans i petits. En la categoria infantil hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros.

Quant a la categoria individual adulta, hi haurà tres premis de 300, 200 i 100 euros, i dos més per a la categoria de comparses de 600 i 300 euros en efectiu, i dos premis locals de 300 i 150 euros en efectiu. Les comparses han d’inscriure’s prèviament a Can Rajoler en horari d’oficina.

Gresca a Cal Jardiner

D'altra banda, el Casal de Joves Cal Jardiner també organitzarà gresca per carnaval, amb xocolatada per a les persones disfressades que es facin una foto al photocall, la pengin a xarxes i etiquetin al perfil de Cal Jardiner. A més, hi haurà disfresses al casal per als despistats i tot plegat estarà ambientat amb música.

 

Edicions locals