El carnaval de Parets s'omple de grans comparses i disfresses

El Rei Carnestoltes va repartir quasi més de 2.700 euros en premis

Cultura

Sa Majestat Carnestoltes durant la rua de diumenge | Silvia Ferran / Aj. Parets
Sa Majestat Carnestoltes durant la rua de diumenge | Silvia Ferran / Aj. Parets

El carnaval paretà va tornar als carrers del municipi diumenge al matí amb una gran quantitat de disfresses i grups que van voler participar en la cercavila. La comparsa local guanyadora va ser la realitzada per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Lluís Piquer amb Sota el mar.

En acabar la rua pels carrers de Parets, el Rei Carnestoltes va lliurar els premis als guanyadors. Pel que fa al premi local de les comparses d'adults, els guardonats van ser Sota el mar, de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Lluís Piquer, que es van endur el premi de 300 euros, i el de Les bomberes de Parets, del Casal d'Avis de Parets, que van guanyar 150 euros

En el cas de les comparses adultes també hi va haver premi per Enigma, de l'Associació Els Increïbles, que van obtenir el premi de 600 euros, i Futur incert, de la Casa d'Andalusia de Santa Perpètua, que es va endur el premi de 300 euros.

| Silvia Ferran / Aj. Parets

Pel que fa a les comparses infantils, Els teclejats van guanyar 300 euros i La tribu del Pompeu, de l'AMPA de l'Escola Pompeu Fabra, van aconseguir el premi de 150 euros.

La categoria individual adulta va ser per a la disfressa de María Jesús Triguero, anomenada Mitri mitologia naturaleza, amb la qual va aconseguir el primer premi d'aquesta categoria (300 euros). Totoro y amigo de totoro, a càrrec de Carlos Garries, va obtenir el segon premi (200 euros). I Mónica Badús, amb la seva Muñeca recortable, va aconseguir la tercera posició (100 euros).

| Silvia Ferran / Aj. Parets

Per últim, a la categoria individual infantil va guanyar Aïna Roca amb la seva Hada de los sueños (200 euros). En segon lloc va estar El príncipe Wilkins y su totem, de Mònica Muñoz (100 euros). El tercer lloc va ser pel Drac xinès, d'Izan Trigueros (50 euros).

| Silvia Ferran / Aj. Parets

Edicions locals