Enrique Villegas renuncia al càrrec de regidor

El substituirà Carme Herrero, número 7 a les llistes d'Ara Parets ERC

Política

Enrique Villegas renuncia al càrrec de regidor
Enrique Villegas renuncia al càrrec de regidor

Enrique Villegas, qui ha format part del govern paretà des del mes de juny com a representant d'Ara Parets ERC, ha renunciat al seu càrrec de regidor per motius personals

Sense entrar a detallar els motius d'aquesta decisió, Villegas assegura que "han estat uns mesos molt intensos". I hi afegeix: "Quan vam arribar, vam trobar les taules buides. Hi entres perquè vols fer coses pel poble, però acabes treballant més hores que un rellotge, i els regidors també tenim vida personal".

Pel que fa a la valoració de la seva tasca, es mostra molt satisfet per haver presentat el pressupost abans del 31 de desembre i lloa les ordenances aprovades, amb què "es rebaixarà l'IBI un 10% fins al 2023".

Per últim, fent balanç de l'experiència com a regidor, diu: "Quan entres a l'Ajuntament, caus en paracaigudes i no saps què hi trobaràs. Però he après moltes coses". I assevera: "Per res m'hauria perdut aquesta oportunitat, tot i que no li aconsello a tothom".

Villegas tornarà ara a la jubilació, que va suspendre per ser regidor. "I espero tenir una jubilació ben activa", clou.

Militant des del 2012

Des del juny, Villegas ha estat al càrrec de les regidories d’Hisenda, Recursos Humans, Promoció Econòmica i Empresa, i Serveis Generals, i el desembre va assumir la cartera d'Ocupació, quan es van reestructurar algunes regidories després del traspàs de Montserrat Lara.

A més, és militant d'ERC des del 2012 i va ser president de la secció local d'ERC des del març del 2014 fins al març del 2019, quan va ser substituït per Josep Maria Pijoan. Tot i el seu comiat com a regidor, afirma que continuarà vinculat al partit.

Edicions locals