L'Ajuntament de Parets crea una comissió de seguiment pel coronavirus

Es reuniran almenys dues vegades al dia per avaluar la situació

Societat

L'Ajuntament de Parets crea una comissió de seguiment pel coronavirus
L'Ajuntament de Parets crea una comissió de seguiment pel coronavirus

L'Ajuntament paretà ha creat una comissió per fer un seguiment de l'evolució del coronavirus al municipi. Aquesta comissió està formada per membres de l'equip de govern i es reuniran com a mínim dos cops al dia per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi i per prendre'n les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació.

En la darrera reunió d'aquesta comissió, que ha tingut lloc aquest migdia, s'ha posat de manifest que, a hores d'ara, continua sense haver-hi cap cas de coronavirus positiu en el municipi i, per tant, es recomana seguir les mesures d'autoprotecció del departament de Salut que consisteixen a rentar-se les mans sovint, tapar-se la boca i el nas en el moment de tossir o esternudar, evitar el contacte directe amb persones que pateixin infeccions respiratòries agudes i presentin tos o esternuts, i evitar compartir menjar i estris.

Ara com ara, l'Ajuntament no decreta la suspensió de cap dels seus serveis per al dia d'avui.

La comissió de seguiment del coronavirus està en contacte amb les autoritats sanitàries per seguir-ne les recomanacions i obtenir la informació necessària i d'interès municipal.

Des del consistori envien un missatge de calma i tranquil·litat a la ciutadania davant l'alerta pel coronavirus.

Edicions locals