El centre de dia de Parets tanca per un cas de coronavirus

La dona, usuària del centre, va donar positiu a l'Hospital de Granollers

Societat

El centre de dia de Parets tanca per un cas de coronavirus
El centre de dia de Parets tanca per un cas de coronavirus

Lliçà d'Amunt, Parets del Vallès

Per indicació del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, el centre de dia Pedra Serrada de Parets romandrà tancat fins a nou avís per un cas positiu de Coronavirus d'una dona usuària del centre.

Es tracta d'una dona, veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia de Parets. El positiu es va detectar a l'Hospital de Granollers i els professionals sanitaris que van atendre la dona han estat posats en quarantena.

Com a mesures preventives, i per indicació del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, s'ha tancat el centre de dia Pedra Serrada fins a nou avís i s'han restringit les visites a la resta d'usuaris de la residència. 

D'altra banda, la comissió de seguiment del coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha decidit tancar alguns equipaments municipals com a mesura de prevenció i protecció, com l'Escola Municipal de Música, l'Escola de la Natura, el Teatre Can Rajoler, el Centre Obert i els tres casals de la gent gran –Ca n'Oms, Asoveen i Sant Jordi–.

A més del tancament d'equipaments, se suspendran algunes activitats com a mesura cautelar i de prevenció com l'actuació de la Companyia Malaguilla, els cursets dirigits de natació, les hores del conte, la xerrada sobre seguretat viària per a gent gran, el taller formatiu de les farmàcies, el sopar de dones i els tallers de Cal Jardiner. Totes les activitats de les escoles esportives queden ajornades així com la resta d'activitats amb presència de nens i nenes d'escoles diferents. La piscina municipal romandrà oberta tot i que no es faran les activitats extraescolars.

Pel que fa als mercats municipals, no queden afectats per aquestes cancel·lacions i continuen en actiu dins del seu horari establert.

Edicions locals