Carme Herrero pren possessió de l'acta de regidora de Parets

Va ser la número 7 d'Ara Parets ERC en les darreres eleccions i substitueix Enrique Villegas

Política

Carme Herrero pren possessió de l'acta de regidora de Parets
Carme Herrero pren possessió de l'acta de regidora de Parets

La número 7 d'Ara Parets ERC en les darreres eleccions municipals, Carme Herrero, ha pres possessió aquest matí de l'acta de regidora, substituint Enrique Villegas, qui va renunciar al càrrec el passat febrer.

Herrero és militant d'ERC Parets i forma part de l'executiva d'ERC Vallès Oriental com a secretària de transició ecològica.

La presa de possessió s'ha fet davant del secretari de la corporació, Josep Maria Amorós, en base als decrets de la Junta Electoral Central 20 octubre de 2000 i 29 novembre de 2000 que permeten la presa de possessió d'un electe en casos d'urgència quan no sigui possible la convocatòria d'un ple, com és l'actual estat d'alarma.

El govern haurà de donar compte d'aquesta presa de possessió en el pròxim ple, que s'havia de celebrar dijous vinent, però que actualment no té data prevista donada la declaració d'estat d'alarma.

S'ajorna el ple del març

A causa de l'estat d'alarma, i per complir amb les mesures decretades, l'Ajuntament de Parets ha decidit ajornar la comissió informativa i el ple ordinari del mes de març, ja que no es poden complir les mesures de protecció amb l'assistència de 17 regidors i regidores. A més, la llei actualment no permet la celebració del ple de forma telemàtica, una iniciativa que, de fet, Ara Parets ERC ha proposat per al pròxim ple en forma de moció.

Sí que es farà la Junta de Govern, aquest dijous a les 17.30 h, i la Junta de Portaveus, a les 18 h, òrgans col·legiats que es reuniran perquè sí que poden seguir totes les mesures de protecció atès que són òrgans amb l'assistència de menys càrrecs electes que en el plenari.

Edicions locals