Les quatre dècades de RAP 107, protagonistes del concurs de disseny de festa major

L'Ajuntament de Parets ha obert la convocatòria per dissenyar la imatge de la gresca d'estiu

Cultura

Les quatre dècades de RAP 107, protagonistes del concurs de disseny de festa major
Les quatre dècades de RAP 107, protagonistes del concurs de disseny de festa major

L'Ajuntament de Parets ha publicat les bases del concurs de disseny de la imatge de la festa major d'estiu, del qual enguany serà protagonista RAP 107, amb motiu del 40è aniversari de l'emissora de ràdio municipal.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el pròxim 15 de maig de 2020 i hi poden participar les persones majors de 16 anys.

Cada participant pot presentar un màxim de tres propostes, originals i inèdites, que s’han de treballar obligatòriament en sentit vertical a la plantilla de la samarreta que es troba a continuació.

Les propostes han d'incloure el text Festa Major 2020. 40 anys de RAP 107. Parets del Vallès. 24, 25, 26 i 27 de juliol i s’han de presentar en un suport rígid (FOAM, polipropilè, cartolina...) d’una mida mínima de DIN-A4 i màxima de DIN-A3, així com en un CD ROM amb els treballs en programes de dibuix o imatge: Adobe Illustrator, InDesign, Freehand, Corel Draw o Photoshop. A les propostes només hi poden aparèixer quatre colors com a màxim (inclòs el blanc, si es fa servir), tret del fons. No s’admetran trames ni matisos d’aquests colors, ni degradats, transparències o altres efectes. Tampoc no s’admetran imatges en JPEG.

El guanyador rebrà un premi de 500 euros bruts i totes les obres presentades s’exposaran a Can Rajoler durant la festa major.

Edicions locals