Els mercats ambulants de Parets obriran, però només hi haurà parades d'alimentació

El mercat de Can Berenguer ja s'havia instal·lat dilluns passat

Societat

Els mercats ambulants de Parets obriran, però només hi haurà parades d'alimentació
Els mercats ambulants de Parets obriran, però només hi haurà parades d'alimentació | Silvia Ferran / Aj. Parets

Amb la suspensió d'activitats arran de l'expansió del coronavirus i de les posteriors mesures de confinament decretades, l'Ajuntament de Parets suspendre el mercat ambulant del Camp de les Peces (dimecres) i instal·lar el de Can Berenguer (dilluns), però només amb parades d'alimentació. Ara, però, han decidit que obrin tots dos, però únicament per vendre aliments.

En tots dos casos, des del consistori garanteixen estrictes mesures de seguretat per evitar contagis, i s'habilitaran tanques i controls d'accés per evitar l'afluència massiva de persones.

D'altra banda, recorden que no està permès anar a passejar al mercat; les compres s'han de fer en solitari; cal mantenir una distància de seguretat d'entre 1,5 i 2 metres entre persones; i es recomana que només vagin al mercat del Camp de les Peces –on hi haurà solament sis parades– els veïns de la zona més pròxima.

Des de l'Ajuntament també asseguren que els paradistes garantiran totes les mesures de seguretat i adverteixen que la Policia Local podrà demanar el tiquet de compra als assistents per comprovar que hi hagin anat al mercat per comprar i no per fer un tomb.

Amb tot, el mercat ambulant de Can Berenguer sí que es va instal·lar dilluns, només amb parades d'aliments i Protecció civil va vigilar que només hi hagués 50 persones alhora al recinte.

Edicions locals