Nou usuaris de la Residència Pedra Serrada de Parets han mort per coronavirus

Fins a aquest dilluns, a Parets s’han detectat 84 casos positius i 58 negatius

Societat

Nou usuaris de la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada han mort durant les darreres setmanes per coronavirus: sis d'ells de la residència i tres del centre de dia. Així ho informa l'Ajuntament de Parets després de la comissió de seguiment del coronavirus celebrada aquest matí, amb l'assistència de representants de tots els grups municipals.
 

De les 51 persones que hi ha actualment a la residència, s’han identificat 14 casos als quals se’ls ha practicat la prova i han donat positiu. A més, hi ha tres persones que presenten diferents símptomes compatibles amb la Covid-19 que resten a l’espera de la prova.

Pel que fa a les dades que es disposen dels hospitals més propers, hi ha 10 persones del municipi ingressades a l’Hospital de Mollet i, dels 23 morts que s’han produït allà, 6 eren veïns de Parets. Ara per ara no es tenen dades oficials de les persones de Parets afectades que estan a l’Hospital de Granollers.

En aquests moments, a Parets s’han detectat 84 casos positius i 58 negatius, segons les proves efectuades fins ara.

L’Ajuntament i totes les forces polítiques del consistori representades a la comissió han expressat el condol a les famílies de la desena de persones que han mort aquests dies, tant per coronavirus com per altres causes, i han donat el seu suport a les persones afectades.

A més de compartir les xifres d'afectats pel coronavirus, la reunió ha servit també per donar compte de les darreres gestions i actuacions que s’han realitzat i per explicar que a partir d'aquest dilluns es redueix encara més l’activitat a l’Ajuntament, s’han paralitzat totes les obres i només queden els serveis essencials imprescindibles.

L'informatiu de RAP107, l'únic programa que es manté

Arran de les noves mesures dictades en el Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, en què el Govern espanyol ha activat les restriccions a les activitats laborals no essencials del 30 de març al 9 d'abril, i en la línia de la reducció de l'activitat del consistori, l'emissora de ràdio municipal RAP107 redueix les emissions.

La programació consistirà en la redifusió de programes ja gravats, com ara entrevistes o l'emissió de seleccions musicals, i la lectura d'un únic punt informatiu diari que es farà a les 13 h, de dilluns a divendres. L'emissora manté actives les seves xarxes socials on penjarà nous podcasts i entrevistes que es realitzaran en línia i des de casa en la modalitat de teletreball.

Edicions locals