Enguany no hi haurà Cantània

La cantata 'Virtual', que s'estava preparant i que havia d'arribar al juny al TAG, passarà a fer-se el 2021

Cultura

Imatge de la 17a Cantània, al TAG
Imatge de la 17a Cantània, al TAG

L’espectacle Virtual (Cantània 2020), previst pels dies 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 i 14 de juny al Teatre Auditori de Granollers (TAG), passarà a fer-se l’any 2021 a causa de la situació de la Covid-19.

El canvi afecta els 125 concerts del projecte, tant els que es feien a Granollers, com els que s’organitzen a L’Auditori de Barcelona (d’on neix el projecte) com a la resta de ciutats que en formen part: Mataró, Saragossa, El Vendrell, Olot, Figueres, Manresa, Sant Cugat, Vic, Parla, Burgos, Vilafranca, Guimaraes i Valladolid.

La decisió ha estat consensuada entre L’Auditori, l’equip de direcció del projecte, organitzadors territorials, mestres i les autoritats de cada municipi per garantir la viabilitat del projecte i davant la impossibilitat de poder moure la Cantània a un altre moment de 2020.

D'aquesta manera, Virtual, que és el títol de la Cantània actual, un encàrrec al compositor Óscar Peñarroya amb text de Cèsar Aparício, es farà el 2021 i la cantata que hi havia prevista per al 2021 es realitzarà l'any següent. Això facilitarà la feina als docents i permetrà a l'organització de Cantània aprofundir i donar un aire nou a les sessions de formació, a més d'aprofitar despeses que els centres ja han fet en la compra d’attrezzo.

Les inscripcions per a Virtual 2021 es faran a partir de setembre tal com es fan sempre i serà un procés nou. Ara com ara es pot garantir que el curs que ve es faran el mateix nombre de concerts que els previstos enguany (inscripcions d’un curs per escola) però, en tot cas, és una decisió que s’acabarà de confirmar al setembre.

Devolució d'entrades

La devolució de totes les entrades comprades es farà al llarg d’aquestes setmanes. L’import es tornarà pel mateix canal de compra. Així, les entrades comprades a les taquilles del teatre es retornaran presencialment, quan es doni per finalitzada la situació de confinament. Les entrades comprades per Internet es retornaran de manera automàtica al llarg d’aquestes setmanes.

Edicions locals