Les mesures de promoció econòmica, primer repte de la nova regidora de Parets, Carme Herrero

És regidora a dedicació completa des de l'1 d'abril

Política

Carme Herrero (Ara Parets ERC) és des de l'1 d'abril la nova regidora d'Economia i Hisenda, Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Recursos Humans i Formació, i Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Parets. També és regidora dels barris de Can Berenguer i l'Eixample Central.

Herrero va prendre possessió de l'acta de regidora el passat 18 de març, però no va ser fins dimecres passat que es va incorporar al càrrec de regidora, amb una dedicació completa (100%).

En entrar a l'Ajuntament, evidentment, s'ha trobat amb l'anòmala situació actual, per l'estat d'alarma, i tenint en compte els perjudicis econòmics que el confinament pel coronavirus està provocant, el seu primer repte com a edil del consistori paretà són "les mesures i ajudes de promoció econòmica", amb l'objectiu de fer pal·liar aquesta crisi tant a empreses com a treballadors.

Herrero ostenta les mateixes regidories que el seu antecessor, Enrique Villegas, de qui diu que ha fet "una feina molt important". A més, destaca que el background que té com a treballadora de l'administració pública durant 30 anys l'ajudarà a portar a terme el seu nou rol. De fet, recalca que els darrers anys s'ha dedicat "al servei a les persones" i que té experiència concretament "en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, en Equipaments i en Territori".

D'altra banda, durant els primers dies també ha tingut contacte amb els treballadors, de qui assegura que "estan fent molt bona feina en una situació molt difícil".

Per últim, la nova regidora d'Ara Parets ERC diu que li fa "molta il·lusió" aquest nou càrrec i admet que tampoc s'esperava poder entrar-hi: "Era molt complicat, perquè veníem de tenir tres regidors a l'Ajuntament, i jo era la número set de la llista".

Herrero ha estat secretària de Transició Ecològica de l'executiva d'ERC Vallès Oriental des del gener, però ho ha hagut de deixar. I més enllà de la política, ha estat sòcia i ha participat del Club de Muntanya de Parets (CAM) durant diversos anys.

Edicions locals