L'Handbol Parets evita el descens de la Primera Catalana

El club manté el tècnic Nacho Pérez i treballa en la planificació de la pròxima temporada

Esports

| CH Parets

L'Handbol Parets es mantindrà a la Primera Catalana la pròxima campanya. La Federació Catalana d'Handbol ha donat per finalitzades les lligues sense descensos i permetrà que el club salvi la categoria. 
 

L'últim partit del Parets va ser l'11 de març contra el Sant Llorenç-Sant Feliu amb derrota, per 38 a 33, i situava l'equip penúltim classificat i amb dificultats per mantenir la categoria quan s'enfilava l'últim tram del curs. "No hem tingut sort aquesta temporada amb els resultats perquè hem jugat bé... amb aquesta situació, estarem un any més a la Primera Catalana", diu el president del CH Parets, Antonio Ruiz, que també lamentava les baixes de jugadors durant la campanya o la marxa de jugadors importants com els tres germans Lopera, Molina i David. 

El responsable del club ha avançat que mantindrà en la banqueta l'actual entrenador Nacho Pérez. "La pròxima temporada l'objectiu és lluitar per mantenir la categoria i per això farem fitxatges, tot i que encara desconeixem quan començarem", adverteix Ruiz. 

Sense descensos al Baix Vallès

La cancel·lació dels descensos permet a la resta de clubs baixvallesans de categories inferiors mantenir-se. A la Segona Catalana, el Vallag i el Sant Fost ocupaven llocs de descens, tot i que lluitaven per la permanència; mentre que a la Tercera Catalana, el Joventut Handbol la Llagosta era últim. Totes tres entitats podran ara mantenir les seves respectives categories.

Pel que fa al Sant Fot femení, a la Segona Catalana, ocupava la meitat de la classificació sense opcions de lluitar per l'ascens.    

 

Edicions locals