Els amateurs del CF Parets i el femení del FS Parets, implicats en ascensos i descensos

Els dos clubs estan a l'espera de conèixer la proposta definitiva de la Federació Catalana de Futbol

Esports

Els amateurs del CF Parets i el femení del FS Parets, implicats en ascensos i descensos
Els amateurs del CF Parets i el femení del FS Parets, implicats en ascensos i descensos

El futbol i futbol sala aquesta temporada s'ha acabat. Ho ha comunicat la Federació Catalana de Futbol que ha donat per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, a causa de la Covid-19. 

L'ens federatiu farà ara una consulta, no vinculant, sobre com queden els ascensos i descensos de les categories territorials. A Parets, el CF Parets i el FS Parets consideren del tot encertada la mesura, tot i que cadascun dels clubs té una situació classificatòria diferent respecte els sèniors.

El CF Parets té el primer equip en llocs de descens de la Primera Catalana i el segon equip, líder indiscutible a la Quarta Catalana. "Nosaltres si som egoistes preferim que no hi hagi descensos i si, ascensos. Tot i que també diem que el primer equip potser es mereix descendir, tanmateix, que el segon equip pujar. Passi el que passi, nosaltres no ens queixarem i estarem del costat del que digui la federació Catalana de Futbol perquè és un moment excepcional i sabem de la dificultat", explica el president del CF Parets, Raúl Soto. 

Pel que fa al FS Parets, el primer equip masculí està en llocs de permanència a la Divisió d'Honor, mentre que el primer equip femení és segon a la Segona Catalana, en llocs d'ascens. "Si la temporada ja s'ha acabat, el que s'hauria de fer és complir amb la normativa i nosaltres anem segones i estem en llocs d'ascens. Hauríem de pujar perquè del contrari no seria just", indica l'entrenador del FS Parets, David de la Torre. 

D'altra banda, l'FCF continua amb l’estudi i confecció d'un programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. "La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions", informa. 

 

Edicions locals