Parets crea un catàleg d'artistes locals per promocionar-los i poder-los contractar

La iniciativa de la regidoria de Cultura pretén fomentar l'art paretà en qualsevol de les seves disciplines

Cultura

La festa d'hivern ja va comptar amb una nit dedicada a la música local, amb actuacions com la de Deskalabrats
La festa d'hivern ja va comptar amb una nit dedicada a la música local, amb actuacions com la de Deskalabrats | @juanillo_foto

"Si ets de Parets i estàs vinculat/da a la cultura, en qualsevol dels seus àmbits, inscriu-t'hi perquè en siguem coneixedors, et tinguem present i et puguem fer partícip de la vida cultural del municipi". Amb aquest missatge, l'Ajuntament de Parets ha començat a promocionar la recentment creada Borsa de l’Art i la Cultura a Parets.

La regidora de Cultura, Kènia Domènech, apunta que l'objectiu és que l'Ajuntament disposi d'un catàleg d'artistes locals per promocionar-los i per poder-los contractar per a les activitats que s'organitzin al poble. A la festa major d'hivern, la regidoria de Cultura ja va apostar pels grups de música locals i Domènech assegura que, si finalment es pot celebrar, "a la festa major d'estiu també hi haurà algun grup de Parets".

D'altra banda, Domènech creu que seria positiu que aquesta iniciativa no fos únicament de Parets. "Si tots els ajuntaments del Vallès Oriental ho fessin, podríem compartir els nostres catàlegs locals per promocionar també la cultura de la comarca".

Edicions locals