La Penya Blaugrana Parets ajorna part dels actes dels 40 anys

L'entitat suma quatre décades i té en l'actualitat uns 380 socis

Esports

La Penya Blaugrana Parets ajorna part dels actes dels 40 anys
La Penya Blaugrana Parets ajorna part dels actes dels 40 anys

El programa d'activitats per commemorar els 40 anys de la Penya Blaugrana Parets s'ha vist del tot afectat pel coronavirus. L'entitat paretana tenia la intenció de celebrar en els mesos vinents diversos actes, entre aquesta una festa popular a la plaça de la Vila, un dinar de germanor i el ja tradicional torneig de futbol Memorial Josep Seguer. 

La Penya Blaugrana, que suma uns 380 socis, confia poder celebrar algunes activitats a final d'any, entre elles, la marxa del 15 de novembre i un cicle de xerrades. "Vam decidir ajornar els actes telemàticament, perquè no sabem quan tornarem a la normalitat. Fins i tot, per veure els partits del Barça, tota activitat ha quedat aturada", explica el president, Quim Esteve, que encadena una dècada al capdavant de la penya. 

Els responsables de la penya confien poder celebrar el gruix de les activitats el 2021. "Farem els 40 anys més 1, no hi ha cap altra solució", admet Esteve, que es mostra agraït de la tasca que fan els nou membres de la junta directiva de la penya. 

 

 

 

 

Edicions locals