Un espectacle d'humor per gaudir des del cotxe, a Parets

L'estrena nacional es farà el 6 de juny a l'aparcament del camp de futbol paretà

Cultura

Un espectacle d'humor per gaudir des del cotxe, a Parets
Un espectacle d'humor per gaudir des del cotxe, a Parets | MPC Management

La productora MPC Management presentarà en primícia nacional a Parets el projecte Autocomedy, un espectacle d’humor en viu i en directe que el públic podrà gaudir des del seu vehicle. Serà el dissabte 6 de juny a les 21.30 h a l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, i es tracta d'una iniciativa cultural d'MPC per celebrar el procés de desescalada i donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat un cop superem la pandèmia de la COVID-19.

L’Ajuntament i MPC han treballat conjuntament per crear un nou format d’espectacle cultural: monòlegs des del cotxe, inspirats pels autocines. L’artista que pujarà a l’escenari en aquesta estrena serà Andreu Casanova, que compleix cinc temporades actuant al Teatre Capitol de Barcelona i al Teatro Arlequín de Madrid. L’Autocomedy permet als assistents gaudir de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona estar dins el seu vehicle. Sintonitzant una freqüència de ràdio predeterminada, els espectadors podran escoltar l’artista alhora que es projectarà el xou en directe en una gran pantalla instal·lada sobre l’escenari, amb unes condicions de visió òptimes per a tothom.

L’aparcament del camp de futbol té una capacitat per a 180 cotxes, la qual cosa significa un aforament total de 360 persones protegides dins dels seus vehicles. La iniciativa respectarà totes les mesures de seguretat i de tècnica necessàries perquè l’experiència del públic sigui única i, sobretot, segura.

La regidora de Cultura, Kènia Domènech, ha manifestat la satisfacció que Parets sigui el primer municipi a dur a terme aquest projecte i ha destacat que “la cultura a través de l’humor és essencial en aquests moments. Tenim moltes ganes de passar una bona estona en comunitat per celebrar que anem tornant a la normalitat a poc a poc”.

Per la seva banda, el gerent d'MPC, Manel Portomeñe, ha explicat que “aquest serà el primer de molts espectacles d’Autocomedy. El format està agradant a molts ajuntaments i promotors, que ho veuen com una bona opció per poder celebrar algun acte de les festes majors amb totes les mesures de seguretat que es requereixen”.

MPC Management és una productora coneguda al món de la comèdia per representar humoristes com Berto Romero, Santi Rodríguez, Godoy, Victor Parrado, Andreu Casanova, entre d'altres, i també per l’organització de gires teatrals arreu del país amb espectacles com La Vida Moderna Live Show, amb David Broncano, Ignatius Farray i Quequé, que ha batut tots els rècords d’assistència a espectacles d'humor, o la distribució de Dani Rovira, Antonia San Juan, Jandro, entre d’altres, a Catalunya.

Edicions locals