El sènior femení del CB Parets puja a la Tercera Catalana

L'equip havia acabat al segon lloc del grup 1 de la Territorial

Esports

El sènior femení del CB Parets ha resolt la incògnita dels darrers dos mesos i ha celebrat l'ascens a la Tercera Catalana. La federació Catalana de Basquetbol va comunicar ahir dimarts que l'entitat paretana pujava de categoria, tot i ser segon del grup 1 de la Territorial. 

El club va rebre la comunicació amb molta alegria. "Havíem mirat les bases perquè com érem segones classificades, teníem el dubte. Hi havia certa angoixa però en rebre la comunicació de l'ascens ens vam alegrar molt", explica el director esportiu del CB Parets, Manel Ponce. 

El sènior femení va acabar la temporada al segon lloc amb 16 victòries i 4 derrotes, a tres del primer classificat, el Joventut Badalona B, i amb un marge d'una victòria amb el tercer, el Cabrils. "La distància amb el líder s'havia complicat però manteníem el frec a frec amb el Cabrils, i ara per ara li teníem la partida guanyada", admet el responsable esportiu, que admet que de cara la pròxima campanya hi haurà canvia d'entrenador per la marxa de Sergi Domènech. Núria Álvarez, exjugadora i entrenadora del júnior femení, agafarà el relleu a la banqueta. 

Busca jugadores per un segon equip

El CB Parets ha fet un crit per xarxes socials per buscar noves jugadores pel nou projecte del segon equip femení. "És molt important per a nosaltres comptar amb un filial perquè podria donar cobertura al primer equip de Tercera Catalana i seria un nexe entre els equips de formació i l'absolut", remarca Ponce. El filial militaria en la categoria de Territorial. 

Edicions locals