Manuel Losada critica que no es pengi la bandera espanyola durant els dies de dol

Tot i que voldria que hi fos sempre, demana que es col·loqui "com a mínim durant els deu dies de dol"

Política

| M.L.

L'Ajuntament de Parets s'ha adherit al dol decretat pel Govern de l’Estat en memòria de les víctimes de la Covid-19 i, d'aquesta manera, les banderes de la plaça de la Vila onejaran a mig pal com a mostra de dol i com un homenatge a les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia del coronavirus. Tanmateix, el regidor de Ciutadans de l'Ajuntament de Parets, Manuel Losada, ha criticat aquest matí a les xarxes socials que a la plaça de la Vila no onegi la bandera espanyola pels morts de la Covid-19.

Des de fa temps, a la plaça de la Vila onegen les banderes de Parets, de Catalunya i d'Europa, i no ho fa la d'Espanya. Tanmateix, el portaveu de Ciutadans, Manuel Losada, considera que aquest era "el moment ideal per recol·locar-hi la bandera espanyola".

Losada és partidari de què "si hi ha una bandera, hi siguin totes (incloent-hi l'espanyola) o, sinó, que no n'hi hagi cap". En aquest cas, però, demana que el govern torni a posar la bandera espanyola "com a mínim durant els deu dies de dol, com a forma de respecte a tota la població de Parets".

El portaveu de Ciutadans va demanar dimarts a l'alcalde, Jordi Seguer, que hi col·loqués la bandera espanyola. En veure que no ho ha fet, Losada ha publicat aquesta piulada aquest matí:

Tot i això, Losada reitera que Ciutadans Parets està centrat a col·laborar amb les mesures que pugui prendre l'Ajuntament per pal·liar les conseqüències del coronavirus i que darrerament han presentat una desena de propostes socioeconòmiques al govern.

Edicions locals