Parets preveu obrir la pista municipal d'atletisme el dilluns 1 de juny

L'entrenament estarà limitat i reservat a atletes federats i del Club d'Atletisme Parets

Esports

Parets preveu obrir la pista municipal d'atletisme el dilluns 1 de juny
Parets preveu obrir la pista municipal d'atletisme el dilluns 1 de juny

La pista d'atletisme municipal de Parets, que està dins del Tenes, es preveu obrir el dilluns 1 de juny amb restriccions, segons ha confirmat el president del Club d'Atletisme de Parets, Salvador Corbera. L'entitat manté converses amb l'Ajuntament i en aquests primers dies de reobertura només podran entrar atletes federats i del club paretà. 

L'entrenament a la pista estarà reservat pels grups d'especialitat sub-16, sub-18, sub-20 i sub-23 de velocitat, fondistes, llançadors i saltadors. "Obrirem a partir de les 19 hores per tal de no coincidir entrenaments entre els diferents grups", explica el president de l'Atletisme Parets, Salvador Corbera. Pel que fa a la resta d'atletes, els entrenaments no estaran permesos ara per ara. "Farem una prova pilot amb el grup de sub-14 per veure com s'entrena la canalla, si són complidors o no amb les restriccions sanitàries", diu Corbera. 

D'entre les restriccions, dins la pista només poden entrar deu atletes més l'entrenador, hi haurà gel desinfectant per les persones i no es podran fer servir els vestidors, els lavabos i el gimnàs. A més, els esportistes hauran de portar mascaretes mentre l'entrenador doni les instruccions, però se la podran treure quan comencin l'activitat física. 

Edicions locals