El filial del CF Parets puja a la Tercera Catalana

L'equip no pot quedar campió, segons indica l'ens federatiu, però sí pujar de categoria per quedar primer classificat

Esports

| Albert Raga

El filial del CF Parets ha pujat a la Tercera Catalana. El conjunt paretà ocupava el primer lloc del grup 6 de la Quarta Catalana quan es van suspendre les competicions i ara la Federació Catalana de Futbol ha resolt la competició amb l'ascens dels primers classificats. 

Segons informa l'ens federatiu en un comunicat, "els ascensos s’assignaran als equips que ocupen posició per pujar de forma directa de categoria". En aquest cas, el Parets B ocupava el primer lloc amb 60 punts i un marge de deu amb el segon, el Sinera United. De fet, els números del filial paretà són aclaparadors amb un ple de victòries en les 20 jornades disputades, 82 gols a favor i tan sols cinc gols encaixats. 

El Parets B s'havia creat just aquesta temporada amb l'objectiu de donar sortida als jugadors de base que no podien passar al primer equip, a Primera Catalana, i han acabat pujant de categoria. "Al grup de Whatsapp no parem de passar l'enllaç amb el comunicat de la federació amb missatges de tots els jugadors, que s'han assabentat al moment", admet un dels entrenadors de l'equip, Álex Rodríguez. "Érem conscients que podia passar i finalment ha estat així. Estem molt contents amb aquesta decisió de la federació, tot i que lamentem que hagi estat així per la situació que estem vivint i que no puguem ser campions", diu el tècnic.

Per a la pròxima temporada, el Parets B vol mantenir el 90% de la plantilla actual. "Els jugadors que no continuen són els que han pujat amb el primer equip a Primera Catalana. Haurem de fer algun fitxatge i intentarem fer una temporada tan bona com aquesta, a la Tercera Catalana", adverteix Rodríguez, tot i que indica la dificultat de la nova categoria.   

 

 

 

Edicions locals