L'Ajuntament de Mollet suspèn la festa major d'estiu

El consistori ha decidit anul·lar els grans esdeveniments de la ciutat previstos fins a finals d’any

Cultura

L'Ajuntament de Mollet ha decidit anul·lar els grans esdeveniments de la ciutat previstos fins a finals d’any entre els quals destaca la festa major d'estiu, prevista per a l'agost.

La resta d'activitats afectades són, entre d’altres, la revetlla de Sant Joan, la Mostra Internacional de Titelles (que s’havia ajornat al mes de juliol), la Fira d’Artesans i el Festival de Música Sona Mollet.

Davant la situació d’excepcionalitat que es viu i d’acord amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i el distanciament social que segurament es mantindrà durant els pròxims mesos, "l’Ajuntament de Mollet, entitats i associacions de la ciutat han coincidit que el més prudent és suspendre els grans esdeveniments culturals en què, tradicionalment, s’aplega un nombre important de gent, per tal de preservar la salut pública", apunten des del consistori.

Malgrat tot, i d’acord amb les entitats i associacions, s’està treballant en propostes alternatives en línia i telemàtiques adaptades a les condicions i limitacions que imposa la pandèmia de la Covid-19.

Part dels recursos que s’havien de dedicar a aquestes activitats s’incorporaran a partides relacionades amb benestar social per combatre la pandèmia i els seus efectes econòmics.

Edicions locals