Mascaretes per als nens, fetes a Parets

L'Ajuntament també ha engegat Networking Parets, una iniciativa per crear xarxa entre les empreses locals

Economia

Mascaretes per als nens, fetes a Parets
Mascaretes per als nens, fetes a Parets | Silvia Ferran / Aj. Parets

Cosidores de diferents comerços del municipi –El Didalet, Merceria 21 Botons, Cose Fils i Nova Mar– han confeccionat tres milers de mascaretes que aniran a parar als infants del municipi d'entre 3 i 14 anys.

Es tracta de mascaretes reutilitzables i amb una petita obertura per posar-hi un filtre, perquè siguin més efectives. L'Ajuntament de Parets ja ha començat el repartiment i la durant la setmana que ve arribin totes les mascaretes als infants paretans. Amb aquesta iniciativa es pretén impulsar el comerç local gestionat per dones i, alhora, recordar als més petits que malgrat que poden sortir al carrer, és important fer-ho amb la mascareta.

Networking Parets, iniciativa per crear xarxa entre les empreses

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Parets està treballant "amb l’objectiu de facilitar la reactivació econòmica en l’àmbit comercial i empresarial al municipi".

En aquest sentit, ha creat una xarxa local per al teixit empresarial anomenada Networking Parets, que “s’adreça a totes les empreses paretanes que vulguin compartir sinergies entre elles", apunta la regidora de Promoció Econòmica, Carme Herrero.

Per formar-ne part, les empreses interessades hauran de respondre a preguntes com qui són, quina activitat desenvolupen o què poden oferir. "D’aquesta manera, es vol crear una xarxa empresarial per intercanviar experiències o productes, entre altres”, explica Herrero. En aquest primer punt l’Ajuntament actuarà com a nexe d’unió i permetrà compartir tota la informació relativa a serveis i/o productes de les empreses que consideren que poden ser d’interès general.

Edicions locals