Acord amb Media Markt per contractar ciutadans de Parets

L'Ajuntament posa el servei local d'ocupació a disposició de l'empresa per fomentar la inserció laboral de persones del municipi

Economia

D'esquerra a dreta: Carme Herrero, Roberto Gutiérrez, Jordi Seguer i Casandra Garcia
D'esquerra a dreta: Carme Herrero, Roberto Gutiérrez, Jordi Seguer i Casandra Garcia | S.C.

Sergio Carrillo

L'Ajuntament de Parets ha signat aquest dilluns un conveni amb Media Markt per fomentar l'ocupació al municipi. Concretament, el consistori acorda "posar a disposició de Media Markt els recursos tècnics, l'SLOP (Servei Local d'Ocupació de Parets), per a la selecció dels perfils professionals que requereixi l'empresa", segons ha explicar l'alcalde, Jordi Seguer.

El batlle ha afegit que "el foment de polítiques de desenvolupament econòmic i la creació de sinergies entre l'administració local i el teixit industrial són un dels eixos prioritaris del govern, i encara més amb la situació econòmica actual".

Aquest conveni –la signatura del qual estava prevista pel 16 de març i s'ha hagut d'ajornar pel coronavirus– no és el primer que signa l'empresa amb l'Ajuntament. Seguer ha apuntat que "el 2013 l'alcalde Sergi Mingote ja va dur a terme un conveni de col·laboració per l'obertura de la botiga", el qual ha valorat positivament, ja que "aleshores 26 persones de Parets van entrar a treballar a Media Markt".

D'altra banda, la regidora d'Ocupació, Promoció Econòmica i Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero, ha desitjat "que aquesta col·laboració continuï i doni molt de si, sobretot en aquesta època que ens ha tocat viure tan complicada –amb la crisi de la Covid-19–". Amb relació a l'SLOP, també ha asseverat que "el servei d'ocupació té moltes ganes de tirar-ho endavant, perquè amb l'estat d'alarma estan molt aturats".

Per últim, la primera tinenta d'Alcaldia, Casandra Garcia, ha dit que "signar convenis d'aquestes característiques, amb la situació que estem vivint, és un valor afegit pel nostre municipi. Crear aquest tipus sinergies son molt interessants, perquè els ciutadans Parets se'n poden beneficiar".

Voluntat d'arrelar al poble

Pel que fa a l'empresa, Roberto Gutiérrez, màxim responsable de la botiga de Media Markt de Parets, ha assegurat que per a ells "és un orgull poder ajudar-vos en un moment complicat".

També ha destacat la voluntat de la companyia d'arrelar als municipis on tenen presència. "Una empresa com Media Markt ha de ser líder en el seu mercat local. Si ho aconseguim és per dues raons: perquè l'oferta que donem, al client li agrada; i perquè la gent que treballa amb nosaltres, en un percentatge molt gran, són veïns de la zona".

El representant de Media Markt també ha comentat que darrerament han fet una reestructuració de la botiga per "modernitzar-la i dotar-la de més zones" i això fa que hagin d'ampliar plantilla.

Edicions locals