Sergio Alonso posa rumb a l'Handbol Onda

El tècnic paretà dirigirà el sènior femení i serà un dels coordinadors del club

Esports

| Balonmano Base Oviedo

Parets del Vallès

El paretà Sergio Alonso té nou destí amb l'Handbol Onda, de Castelló. El tècnic aterra en un dels clubs referents de la Comunitat Valenciana per dirigir el sènior femení, el juvenil femení i ser un dels coordinadors esportius del club. 

Alonso compta amb una llarga experiència. Aquesta temporada havia estat al Base Oviedo, a Astúries, i anteriorment havia dirigit projectes al Bidaosa, del País Basc, i al Joventut Handbol, de la Llagosta. "L'objectiu és formar una bona plantilla aquesta temporada amb el sènior femení i en dos o tres anys fer el salt a la Divisió d'Honor de Plata", admet el tècnic. El sènior femení milita a la Primera Divisió Nacional valenciana. 

L'entrenador paretà compaginarà la tasca de tècnic amb la coordinació del club. "Serà conjunta aquesta coordinació. L'Handbol Onda és un club potent que té dues línies ben marcades i fortes, la masculina i la femenina", diu Sergio Alonso, que remarca el potencial de l'entitat: "no és un club que cal començar de zero, és un club que ja incorpora una metodologia. Tenim un bon producte i unes bones eines, ara es tracta de donar forma el primer equip i segur fer creixent la base". 

Sergio Alonso es mostra molt il·lusionat amb el nou projecte, que preveu iniciar entre el juliol i l'agost. 

Edicions locals