El FS Parets femení puja a la Primera Catalana

L'equip estava format majoritàriament per jugadores d'edat juvenil

Esports

Parets del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El FS Parets femení ha pujat a la Primera Catalana després d'acabar el campionat al segon lloc del grup 1 de la Segona Catalana. Les paretanes són un conjunt que s'estrenava aquesta campanya amb onze jugadores, amb vuit d'elles en edat juvenil, i han assolit la fita de pujar de categoria.  

La Federació Catalana de Futbol va resoldre que amb la suspensió de les competicions per la Covid-19 només pujarien els equips en llocs d'ascens i perdonaria els descensos. Les paretanes van acabar segones, en llocs d'ascens amb 38 punts, els mateixos que les primeres, l'Aliança Mataró B. "És una alegria molt gran perquè aquest era el nostre primer any i vam muntar un equip amb jugadores juvenils, excepte tres jugadores", admet el tècnic, David De la Torre, que s'emociona amb l'ascens. "Volíem fer una bona temporada, però hem superat les expectatives amb l'ascens".

Per a la pròxima temporada, l'equip ja compta amb un primer fitxatge amb la portera Ainhoa Nieto, que estava al juvenil de Divisió d'Honor de la PB Montmeló. "La intenció és fitxar un parell més de jugadores, estem buscant per al territori", diu De la Torre, que seguirà el pròxim any dirigint el sènior femení. 

El FS Partes mira cap al femení

El club paretà confia que l'ascens del sènior femení sigui la punta de partida per fer créixer l'estructura. Per al pròxim curs també tindrà un juvenil i un cadet. "Volem ampliar l'estructura per a les categories inferiors", diu el tècnic, que confia a poder muntar també un equip infantil gràcies a l'empenta del sènior.

 

 

Edicions locals