Felip Puig assumirà la cartera d'Interior del govern d'Artur Mas

El vallesà va iniciar la seva carrera política com a regidor de Parets

Política

El polític vallesà Felip Puig serà el nou conseller d'Interior del govern d'Artur Mas. Puig, que va iniciar la seva carrera política com a regidor de CiU a l'Ajuntament de Parets, torna al govern de la Generalitat després de set anys.

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, serà el responsable de la Conselleria d'Interior del nou govern de la Generalitat presidit per Artur Mas. Després d'algunes especulacions sobre la possibilitat de deixar la política, Puig disipa dubtes i torna al govern català després dels set anys i amb una conselleria de pes fins ara comandada per l'ecosocialista Joan Saura. Puig ja havia estat conseller durant els governs de Pujol, en concret de les conselleries de Medi Ambient (1999-2001) i de Política Territorial i Obres Públiques (2001-2003).
El convergent va començar la seva carrera política a Parets com a membre de CDC. De 1987 a 1990 i de 1995 a 1996 va ser president de local del partit a Parets, on també va ser regidor entre 1987 i 1991.
Felip Puig, enginyer de Camins, Canals i Ports, per l'Universitat Polítècnica i llicenciat en Administració d'Empreses per la Politècnica de Madrid, s'ha destacat com un dels dirigents de l'ala més sobiranista del partit.

Edicions locals