S'instal·len al poble noves càmeres de videovigilància

Estan al voltant del Carrer Butjosa i del parc de la Linera

Societat

Una de les dues noves càmeres instal·lades
Una de les dues noves càmeres instal·lades | J.S.

L'Ajuntament ha instal·lat en les darreres setmanes dues noves càmeres de videovigilància per fer control de trànsit i evitar actes d'inseguretat ciutadana i comportaments incívics com ara l'abocament incontrolat de deixalles. Una d'elles està a l’entorn del carrer Butjosa amb la plaça Font de la Salut i l'altra es troba al carrer Ponent, prop de l’escola bressol la Cuna i del parc de La Linera.

A més d'aquestes dues, el municipi també compta amb una altra càmera al Barri Cerdanet, instal·lada a finals del 2019. Des del consistori apunten que "es preveu instal·lar càmeres en altres punts, però, a hores d'ara, s'està decidint quins en seran els pròxims i quan es farà".

Des del novembre de l'any passat ja s'han interposat sancions per abocaments incontrolats a la via pública al Barri Cerdanet. Les multes econòmiques per incomplir les ordenances municipals en aquest àmbit poden ser de fins a 750 euros.

Dos policies més a la plantilla

També en matèria de seguretat, la setmana passada el plenari va tirar endavant per unanimitat l'aprovació provisional per a la creació de dues places més de policia per als pròxims dos anys. "D'aquesta manera el 2022 tindrem 29 policies a la plantilla, que era el compromís polític de mandat", apunten des de l'Ajuntament.

Edicions locals