Cert optimisme al sector de l'hostaleria amb la celebració dels grans premis de F1 i Moto GP al Circuit

Les dues grans cites de la temporada del Circuit de Barcelona-Catalunya seran a porta tancada

Economia, Esports

L'augment de les reserves a l'agost pels hotels del Vallès Oriental serà d'un 10% més respecte l'any anterior
L'augment de les reserves a l'agost pels hotels del Vallès Oriental serà d'un 10% més respecte l'any anterior

El Circuit de Barcelona-Catalunya tindrà Gran Premi de Fórmula 1 i de Moto GP aquest 2020, tot i que les dates seran atípiques, ja que se celebraran a l’agost i al setembre respectivament. Encara així, aquesta notícia s’ha rebut amb un gran somriure pel sector de l’hostaleria de la zona del Circuit.
 

Cal recordar que la FIA va anunciar fa dues setmanes la celebració de la 30ª edició del ARAMCO Gran Premio de F1 de España 2020 al Circuit de Montmeló del 14 al 16 d’agost. Per la seva part, la setmana passada es va saber que el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP 2020, que es durà a terme del 25 al 27 de setembre a casa nostra.

Malgrat que les dues grans cites de la temporada del Circuit de Barcelona-Catalunya seran a porta tancada, és a dir, sense la presència d’aficionats, el sector de l’hostaleria ha valorat molt positivament la celebració d’aquestes dues proves de motor. “Aquests esdeveniments són un fet imprescindible per la supervivència dels hotels de la zona. Farà que puguem mantenir els llocs de treball, i que els comptes d’explotació no arribin a ser negatius a finals d’any”, ha explicat la Sílvia Brunet, presidenta de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental.

A més a més, el Circuit de Montmeló ha confirmat set curses més pel 2020, a part de les dues més destacades citades anteriorment, durant el mes d’agost. El client del Circuit generarà un 35% de la facturació anual als hotels i restaurants del Vallès Oriental durant aquest temps, i és que en relació amb l’any anterior hi haurà un 10% més d’ocupació en les mateixes dates que l'any anterior a causa de la celebració dels Grans Premis de les dues modalitats per excel·lència del món del motor.

Edicions locals