Javi Rodríguez renova amb el San Pablo Burgos, de la Divisió d'Honor de Plata

Sergi Germán, també paretà a la disciplina de Burgos, no continuarà la temporada 2020-2021

Esports

Javi Rodríguez
Javi Rodríguez | San Pablo Burgos

El paretà Javi Rodríguez continuarà un any més al San Pablo de Burgos d'handbol, que enguany ha celebrat l'ascens a la Divisió d'Honor de Plata. El lateral esquerre ha estat un dels jugadors més rellevants anotant 78 gols en 23 partits i ajudant l'equip acabar líder, del grup B de la Primera estatal, amb 46 punts. 

El primera línia reconeix sentir-se "molt content i satisfet" de l'any que ha fet i es mostra "amb moltes ganes de seguir treballant amb el grup2, diu Rodríguez al comunicat conjunt amb el club. A més, el paretà afegeix que la pròxima temporada confia "donar la màxima guerra possible", que suposarà el seu debut a la segona màxima categoria estatal d'handbol. 

Javi Rodríguez Moya, de 22 anys, va formar-se en les categories inferiors de l'Handbol Parets i l'edat juvenil va completar-la al BM la Roca. Posterioment, en edat sènior, va tornar al Parets, a la Lliga Catalana, per després d'un any marxar al Sant Quirze, de la Primera territorial. La temporada passada va signar amb el Burgos, que ara completarà la seva segona campanya. 

Sergi Germán no renova amb el Burgos

El San Pablo de Burgos d'handbol va comptar enguany amb un altre paretà, el pivot Sergi Germán, de 20 anys, que també va celebrar l'ascens a la Divisió d'Honor de Plata, tot i que el club ha comunicat que no seguirà. Germán ha jugat 15 partits i n'ha marcat 32 gols. 

Sergi Germán també va formar-se a Les Franqueses fins a juvenil i posteriorment en edat sènior va fitxar pel Sant Esteve de Palautordera i La Salle Montcada, a Primera estatal. 

Edicions locals