El PSC de Parets tria dimarts el candidat a l'alcaldia

Sergi Mingote es perfila com a alcaldable, tot i que l'assemblea dels socialistes ho ha de ratificar

Política

L’agrupació local del PSC de Parets ha convocat una assemblea de militants per a dimarts per tal de triar el candidat socialista a l’Alcaldia de Parets per a les eleccions del proper maig. Després que fa uns mesos l’actual batlle, Joan Seguer, anunciés la seva renúncia a tornar a encapçalar la llista municipal, el PSC va iniciar el procés de tria de candidat que culminarà dimarts.

Tot fa pensar que no hi haurà sorpreses i que es portarà a votació la candidatura de Sergi Mingote, actual tinent d’Alcalde i regidor d’Esports, Mitjans de Comunicació, Organització i Recursos Humans del consistori molletà.
Sergi Mingote Moreno (Parets, 1971) també és conegut pel seu vessant esportiu, com a ciclista i sobretot com a muntanyenc, una activitat que el va portar a protagonitzar el programa de TV3 El cercle Mingote. El que podria ser el futur candidat a l’Alcaldia paretana es va formar com a preparador físic i tècnic esportiu. A més, és diplomat en Funció Gerencial en les Administracions Públiques per ESADE.
En el passat mandat, Seguer ja enfortia la figura de Mingote amb la creació d’una cartera d’Eixos Estratègics que va encapçalar. En les passades eleccions autonòmiques va ser candidat comarcal a la llista de Montilla. Dimarts se sabrà quin suport rep de la militància per ser el futur alcaldable.

Edicions locals