L'ASSIR es trasllada a la tercera planta del Sociosanitari

El servei d'atenció sexual i reproductiva recupera tota la cartera de serveis

Societat

Mollet del Vallès

El proper dilluns 22 de juny, l’equip d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Mollet canvia la seva ubicació i passarà a realitzar la seva activitat a la tercera planta de l’Hospital Sociosanitari de Mollet (carrer Vallès, 29 de Mollet del Vallès).

Aquest trasllat és temporal, ja que s’està treballant perquè la ubicació definitiva sigui el CAP Can Pantiquet. De moment, però, des de l'Institut Català de la Salut apunten que es fa aquesta reubicació temporal "per poder assumir l’etapa de desescalada, que augmentarà la presencialitat de visites, i per poder garantir els circuits".

El trasllat inicial de l’ASSIR de Mollet es va fer al març a les instal·lacions de l'antiga seu de Socors Mutus, al carrer Sant Llorenç davant del Sociosanitari, en el context de pandèmia causada per la COVID-19. En aquell moment, l’Hospital de Mollet va necessitar convertir l’espai del centre annex, on fins al moment s’ubicava l’ASSIR, en una zona per a l’assistència d’urgències. Ara el servei es reubicarà a la tercera planta del Sociosanitari.

Totalitat de la cartera de serveis

L’equip de l’ASSIR Mollet atendrà presencialment en aquest nou espai de la tercera planta de l’Hospital Sociosanitari els dies laborables de 8 a 20 h, reprenent així el seu horari habitual.

A més, coincidint amb aquest canvi d’ubicació, l’ASSIR Mollet recupera tota la seva cartera de serveis, la qual es va veure afectada amb l’aparició de la COVID-19. L’ASSIR manté, també, l’atenció d’alta precoç a domicili de les dones després de donar a llum en una assistència de dilluns a diumenge.

Edicions locals