El PSC ratifica Mingote com a cap de llista

El 58% dels militants van assistir a l'assemblea que va donar un suport unànime al candidat

Política

Sergi Mingote serà el candidat del PSC de Parets a les eleccions del 22 de maig. Dimarts al vespre es confirmava allò que ja se sabia des que l’actual batlle, Joan Seguer, anunciava que no es presentaria de nou als comicis per triar l’Alcaldia paretana. El relleu feia temps que es preparava i l’assemblea de l’agrupació local del partit el ratificava per unanimitat dimarts, amb l’assistència del 58% dels militants censats.

A més, Mingote rebia el suport de companys de files d’altres municipis, com els alcaldes de Mollet, Granollers, Montmeló, Montornès i la Llagosta, així com el secretari general del PSC al Vallès Oriental, Roman Ruiz, i la secretària d’Organització, Esther Garcia.
El primer secretari dels socialistes paretans i regidor a l’Ajuntament, Lucio Gat, ha assegurat que la tria de Mingote s’ha desenvolupat “sense discrepàncies”, com demostra el fet que no hi hagi hagut cap vot en contra ni cap abstenció.
Mingote assegura que afronta el repte amb “molta il·lusió i convenciment, però gran responsabilitat pel suport rebut”. El futur cap de llista assegura que Seguer és per a ell una “referència política i personal” i recorda que fa set anys que “he estat al seu costat i n’he après molt i compto amb la seva confiança”. Mingote marca tres eixos en el seu full de ruta: seguir apostant per les polítiques socials, insistir en l’impuls a la indústria i l’ocupació, per la qual cosa es planteja crear una nova regidoria d’aquest àmbit, i modernitzar l’administració.
Sergi Mingote Moreno (Parets, 1971) és regidor des de 2003, quan també va iniciar la militància al PSC. Membre de l’UGT des de 1992, ara és Tinent d’Alcalde i regidor d’Esports, Recursos Humans, Organització i Comunicació. Casat i amb una filla, ha treballat de tècnic d’Esports i preparador físic. És diplomat en Gestió i Administració Pública i Màster en Funció publica. A banda del vessant polític, Mingote és conegut com a esportista i, especialment, com a alpinista, fet que, fins i tot, li ha merescut una entrada a l’Enciclopèdia Catalana i un espai a TV3, El cercle Mingote.

Edicions locals