Parets inaugura el parc de cal·listènia al Complex del Tenes

La nova instal·lació es va obrir diumenge amb una superfície de 126 metres quadrats

Esports

Un dels moments de la inauguració.
Un dels moments de la inauguració. | Sílvia Ferran / Ajuntament de Parets

Parets del Vallès

El Complex Esportiu del Tenes ja compta amb l'obertura del parc de cal·listènia, que es va inaugurar diumenge i que és el més gran del territori baixvallesà. La cal·listènia és un sistema d'exercici físic en el qual l'interès està en els moviments de grups musculars utilitzant el teu propi cos. 

El nou parc està situat en el Complex Esportiu del Tenes, entre les pistes d’atletisme i el bar, i ocupa 126 metres quadrats. La instal·lació, que ha estat dissenyada a partir de les recomanacions de part del jovent de Parets que practica aquest esport, ha suposat una inversió de 34.000 euros entre l'adquisició dels materials, el seu condicionament i tota l'obra civil realitzada. La inauguració va comptar amb una exhibició d'street workout, demostrant el tipus d'exercici que s'hi poden fer. 

El parc de cal·listènia compta amb barres inclinades, adaptades a usuaris amb mobilitat reduïda, d'ascens, de flexions triples, dobles, freestyle, paral·leles altes, entre d'altres. Tot el recinte està damunt d’un paviment de cautxú per garantir més nivell i seguretat. A més, a l'entrada al parc hi ha un panell informatiu amb tipus d'exercici que s'hi poden realitzar i els músculs que s'hi poden treballar.  

Edicions locals