S'apuja un 2% el sou dels treballadors i dels regidors del consistori

El punt votat en el darrer ple ordinari va tirar endavant per unanimitat

Política

La sessió ordinària del ple celebrat dijous de la setmana passada va aprovar l'augment del 2% de les retribucions del personal funcionari i dels regidors de l'Ajuntament.

Malgrat que el punt va tirar endavant per unanimitat, el portaveu socialista, Francesc Juzgado, va lamentar: "Ens hauria agradat, per transparència, que se'ns digués que aquest increment també és extensiu als membres electes de l'Ajuntament".

Modificacions de crèdit

El darrer ple ordinari també va servir per aprovar diverses modificacions de crèdit. Entre les quals destaquen els 79.948 euros per rehabilitar la masia de Can Cot, uns diners que provenen de tres romanents de tresoreria de diversos anys: d'un sobrant del projecte esportiu Complex del Tenes  (14.948 euros); de la partida de millores de camins municipals (15.000 euros); i de la reurbanització del carrer Sant Josep i Santa Irene, "ja que no pensem que executarem aquestes obres aquest any", va explicar la regidora d'Urbanisme, Rosa Martí. També s'ha incrementat amb 19.000 euros l'aportació al Consorci de la Normalització Lingüística.

Pel que fa a educació, l'Ajuntament donarà un ajut de 50 euros per infant inscrit al Casal d'Estiu; s'amplia la partida per a la socialització de llibres de text i material i es passa dels 1.350 euros per classe previstos fins als 1.500 euros; i  s'incrementen els ajuts de cada escola bressol municipal amb 1.000 euros.

Per últim, s'ha previst la contractació de 6 persones per treballar a la via pública i que començaran el mes de setembre, destinant-hi 37.664 en sous i 12.335 euros en seguretat social. Les modificacions de crèdit van ser aprovades per unanimitat.

Edicions locals