La piscina Miguel Luque no tornarà a obrir fins a l'octubre

Els socis podran accedir gratuïtament a la piscina exterior de la Corefo

Societat

L'Ajuntament preveu reobrir la piscina Miguel Luque a partir del pròxim mes d'octubre. L'equipament no reobrirà les portes fins que no s'hagin acabat les obres de reforma del vas principal. L'actuació ja ha sortit a licitació, amb l'objectiu que es puguin iniciar a mitjans de juliol. En aquestes obres, "no només s'actuarà al vas principal, sinó que també s'actuarà a la planta soterrani, on hi havia certs problemes estructurals", segons va informar el batlle, Jordi Seguer, durant el passat ple ordinari.

El pressupost de la licitació és de 238.815 euros (IVA inclòs) i Seguer va destacar que "en menys d'un any hi destinarem més de 350.000 euros". De fet, durant els mesos de pandèmia s'ha aprofitat per fer el canvi de la consergeria, amb el nou sistema d'accés, per millorar les dutxes amb un nou sistema d'aigua calenta i per substituir dos nous acumuladors i canviar les banquetes, entre d'altres.

L'alcalde va cloure dient: "Creiem que hem de posar al dia la piscina i hi farem tots els esforços necessaris".

Accés gratuït a la Corefo

D'altra banda, l’Ajuntament de Parets i l’entitat Corefo han renovat l’acord perquè els abonats de la piscina municipal Miguel Luque puguin accedir gratuïtament a les instal·lacions de la piscina descoberta de la Corefo durant l’estiu, entre el 13 de juliol i el 13 de setembre. Per poder accedir-hi serà imprescindible recollir prèviament el carnet a la piscina Miguel Luque.

Pel que fa a les compensacions de les quotes dels socis de la piscina, en la quota corresponent al quart i últim trimestre es compensarà l'import equivalent a 55 dies, que correspon als 36 dies en què l'equipament va romandre tancat a causa de l'avaria en el sistema d'escalfament de l'aigua i al tancament obligat pel Decret d'estat d'alarma per la Covid-19.

Edicions locals