El monologuista Víctor Parrado estrena la festa major de la represa

El xouman barceloní representarà dissabte 'La noche de Parrado' a l'aparcament del camp de futbol

Cultura

| @VParrado

Després de l’èxit de l’estrena nacional d'Autocomedy (amb Andreu Casanova), aquest dissabte torna a l'aparcament del camp de futbol un nou monòleg per gaudir des del cotxe.

En aquest cas, el xou anirà a càrrec de Victor Parrado, que oferirà el seu espectacle La noche de Parrado, amb humor en viu i en directe, i que servirà per inaugurar la programació cultural alternativa a la festa major, que es desenvoluparà durant tot el mes de juliol sota el nom de Sintonitza't, la festa major de la represa.

L’Autocomedy permet que els assistents puguin gaudir de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona estar dins del seu propi vehicle. Des de l'Ajuntament expliquen, sobre aquest esdeveniment: "Aquesta iniciativa cultural vol donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat, un cop superada la pandèmia de la Covid-19 i, alhora, mantenir ferma l’aposta del govern plural per la cultura, que durant molts anys ha portat els millors espectacles als teatres de la vila".
Per assistir-hi cal adquirir les entrades (gratuïtes) a través d'atrapalo.com (una entrada per vehicle, no per persona). Es prohibeix l'accés a vehicles més alts d’1,90 metres i cal dur mascareta en el cas que s’hagi de sortir del vehicle. A partir de les 20.30 h, 90 minuts abans d'arrencar el xou, s’obrirà l’accés.

Per seguir l’espectacle cal sintonitzar RAP107 al dial 107.2 FM. Tanmateix, les persones que no puguin desplaçar-se fins al camp de futbol o que s'hagin quedat sense entrada també podran escoltar el monòleg en directe mitjançant RAP107.

Es lliurarà el premi al guanyador del concurs de disseny del cartell

Poc abans que arrenqui el monòleg, a les 21.50 h, es farà al mateix escenari de l'aparcament del camp de futbol el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del concurs de disseny de la imatge de la festa major, que enguany il·lustrarà el programa d’activitats alternatiu que es durà a terme aquest mes de juliol sota el nom de Sintonitza’t i que ret homenatge a l’emissora de ràdio municipal RAP107, que havia de protagonitzar la festa major d’estiu. El programa alternatiu de la festa major de la represa lluirà la imatge guanyadora del concurs.

D'altra banda, el consistori convida la ciutadania a guarnir els carrers durant el juliol per al Sintonitza’t. Els veïns tenen temps fins al 17 de juliol per avisar el consistori de la voluntat de guarnir el seu carrer, trucant a Can Rajoler. Qui ho faci, rebrà la visita de les autoritats municipals per conèixer la idea –la temàtica de la qual és totalment lliure– i ajudar a executar-la amb un import màxim de 200 euros.

Edicions locals