L'empresa paretana Mat Holding adquireix ARI, d'Israel, per 90 milions

L'objectiu és assolir els 300 milions de facturació aquest 2020

Economia

L'empresa paretana Mat Holding ha adquirit recentment la israeliana ARI Optimal Flow Solutions per 90 milions d'euros, que en els pròxims mesos s'integrarà a la filial de Mat Holding a Israel, Dorot Control Valves.

Mat Holding, referent mundial en la protecció de conreus, eficiència en reg i tractament i conducció d’aigua, cerca amb aquesta adquisició superar els 300 milions d'euros de facturació fixats en el pla estratègic d'enguany (la facturació del 2019 va ser de 265 milions).

La nova empresa fusionada, Dorot-ARI, comptarà amb 570 treballadors, 400 dels quals es trobaran a les dues plantes d'Israel i la resta estaran distribuïts en diversos centres productius que Mat Holding té arreu del món. Dorot-ARI operarà principalment en les indústries de microirrigació, en la infraestructura hidràulica pública o en les xarxes industrials de protecció contra incendis.

Pel que fa a ARI, es tracta d'una companyia amb 40 anys d'experiència oferint solucions per a la protecció de sistemes de transmissió de líquids arreu el món. L’empresa fabrica i comercialitza una línia completa de vàlvules d’aire, vàlvules de retenció, vàlvules de control i reductors de cabal, a més d’oferir anàlisis de sistemes de programari per al dimensionament i la col·locació de les vàlvules d’aire

Edicions locals