Cap al·legació a la tanca perimetral del Sot d'en Barriques

D'aquesta manera el projecte de tancar el parc tirarà pròximament endavant

Societat

El projecte de la tanca perimetral del Sot d'en Barriques s'ha aprovat sense cap al·legació de veïns ni de partits polítics. D'aquesta manera, "avança la instal·lació de la tanca per donar resposta a les peticions del veïnat de la zona, exposades en les reunions de les regidories de Barri, i per donar compliment a les recomanacions de la Policia Local de Parets", segons apunta Ara Parets ERC.

Els republicans expliquen que el màxim responsable tècnic de Seguretat Ciutadana recomanava la instal·lació de la tanca per evitar el possible atropellament d'infants, donada la proximitat amb l'avinguda Catalunya, i per reduir el nombre d'actes vandàlics.

La portaveu d'Ara Parets ERC, Kènia Domènech, remarca que el Govern local ha prioritzat "la seguretat i el benestar dels paretans i paretanes per instal·lar la tanca. Volem conservar el parc en les millors condicions i una tanca és la millor garantia". Sobre els horaris de tancament, Domènech diu que "primer cal seguir tots els tràmits administratius i quan toqui ja definirem els horaris tal com hem fet al parc la Linera. El que no vol dir que sigui el mateix horari o que pugui variar en funció de l'època de l'any".

D'altra banda, ERC també critica que la construcció del parc "va patir desviacions en el seu cost durant la gestió socialista. Tant és així que no hi va haver diners per instal·lar els bancs i fer altres actuacions que ha hagut d'assumir el Govern Plural".

Edicions locals