Marc Vila guanya el concurs del disseny del 'Sintonitza't'

El 'Sintonitza't' ja està en marxa, després d'haver-se donat a conèixer el cartell

Cultura

Marc Vila, premiat, juntament amb alguns dels regidors del govern
Marc Vila, premiat, juntament amb alguns dels regidors del govern | Silvia Ferran / Aj. Parets

Dissabte al vespre es va lliurar el premi del concurs del disseny del Sintonitza't, La Festa Major de la Represa, que va guanyar el paretà Marc Vila. Tot plegat va tenir lloc a l'escenari de l'aparcament del camp de futbol de Parets, just abans del monòleg de Víctor Parrado.

Més enllà d'això, La Festa Major de la Represa continuarà aquest cap de setmana amb noves activitats. Dissabte a les 19 h hi haurà tres espectacles familiars. La pista esportiva de Can Butjosa acollirà Teatre arrossegat, un espectacle de contes, a càrrec de Teatre Nu que planteja una proposta plena de joc, popularitat i complicitat amb el públic inspirat en l’art i l’ofici dels còmics ambulants sobre el seu escenari desplegable, un carro multifuncional. La companyia de teatre El que ma queda presentarà, a la pista esportiva del Pau Vila, el xou Antipasti, una funció que barreja teatre, circ, màgia i molt d’humor a ritme de la millor música italiana. Per últim, a la pista esportiva de l’escola Vila Parietes es representarà Set Up, a càrrec de la companyia de Los Barlou. La funció comptarà amb malabars, màgia, monocicles i equilibris plens d’humor i acció apte per a tots els públics. Es tracta d'un espectacle definit com a metacirc, en el qual hi haurà circ dins del mateix circ.

Les entrades d’aquests espectacles són gratuïtes i s’hauran d’adquirir de forma anticipada al web espectacles.parets.cat.

L’aforament serà limitat per tal de mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres. A més, cal recordar que és obligatori portar mascareta i complir les mesures de protecció que determini l’organització.

Un concert d'havaneres, una presentació literària i astronomia

A banda dels espectacles teatrals, durant els pròxims dies també es desenvoluparan altres activitats. Aquest divendres a les 22 h hi haurà un concert d'havaneres a càrrec del grup Barca de Mitjana. Serà a la plaça Doctor Trueta i també hi haurà cremat de rom.

Dimecres a les 19 h serà l'activitat literària, amb la presentació del llibre Papenpou, escrit per l'autora paretana Gemma Arimon. L'acte tindrà lloc al restaurant El Jardí (carrer Barcelona, 1) i també comptarà amb l'actuació musical de Celia Varón.

Per últim, el mateix dimecres, però a les 21 h, l'Escola de la Natura oferirà una nova sessió d'astronomia, que en aquest cas tractarà el Telescopi Hubble. Es projectaran en temps real unes imatges preses a través d'un telescopi amb càmera d'alta resolució. Els assistents podran veure també una de les maquetes més grans del Hubble (1/15).

Edicions locals