Ponència del montmeloní Martí Torras sobre la cultura en temps de pandèmia

Serà dijous a la Sala de la Concòrdia de Montmeló, però també es podrà seguir en directe per Instagram

Cultura

Ponència del montmeloní Martí Torras sobre la cultura en temps de pandèmia
Ponència del montmeloní Martí Torras sobre la cultura en temps de pandèmia

Montmeló

La Sala de la Concòrdia de Montmeló acollirà dijous a les 19.30 h la xerrada del montmeloní Martí Torras, que parlarà sobre el paper de la cultura en temps de pandèmia. L'activitat està organitzada per Òmnium Vallès Oriental.

Es tracta d'un acte amb aforament limitat i per assistir-hi s’ha d’enviar prèviament un correu electrònic a culturacatalanamo@gmail.com. D'altra banda, per a aquelles persones que es quedin sense seient o que no puguin assistir a l'acte presencial, el podran seguir en directe a través del directe d'Instagram d’Òmnium Vallès Oriental (@omniumvoriental).

El director montmeloní

Martí Torras Mayneris (Barcelona, 1974) és director, dramaturg i dibuixant. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1999) i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del teatre (2009). Al llarg de la seva carrera ha creat i dirigit teatre de text, musicals, clown, cabarets, concerts teatralitzats, dansa i circ per a tots els públics: Rhum (Premi Zirkolika 2014), Rhümia (Gran Premi BBVA Zirkolika 2016), El Tràmit, Taverna dels bufons, Ciara, Prime time, Site specific, L'Ànima de l’autobús (Grec 2012) o el Cabaret de la Fira Trapezi de Reus 2019 i el Combinat de Circ de la Mercè de Barcelona 2019, que va dirigir amb Fàtima Campos.

També ha treballat amb companyies com Divines, Les Antonietes, Feliuettes, Le Croupier, La Manaire, Marc Parrot i Eva Armisén, cia. Bool, Monti & cia o Rahmon Roma.

A més, en la seva faceta de director artístic, ha dirigit la posada en escena de molts concerts i espectacles de grups musicals. Compagina la seva faceta de director i dramaturg amb les d’escenògraf, il·luminador, speaker i presentador d’esdeveniments, cantant, pintor i caricaturista.

Edicions locals