L'Handbol Parets iniciarà la Primera Catalana contra les Franqueses

La temporada començarà el 4 d'octubre i la categoria es reestructura en dos subgrups

Esports

| CH Parets

L'Handbol Parets ja coneix el camí de la Primera Catalana 2020-2021. En aquesta campanya, la categoria es divideix en dos grups i el conjunt de Nacho Pérez començarà a competir el 4 d'octubre a la pista de les Franqueses.  

El Parets ha estat enquadrat al grup B, format per onze equips, amb una previsió d'enllestir la fase regular a finals de març. Concretament, els paretans acabaran la primera fase a la pista del Sarrià. La resta d'equips de l'agrupació són Martorell, Valldoreix, Sant Joan Despí B, Barberà, Joventut Handbol Mataró B, Poblenou B, Banyoles B i l'Esplugues B. "És un grup complicat perquè hi ha equips que són filials i això comporta que jugadors de lligues estatals puguin doblar amb els filials, sobretot, a casa seva", admet l'entrenador de l'Handbol Parets, Nacho Pérez, que remarca que l'objectiu ha de ser "la permanència".  

El sistema de competició preveu, entre els dos grups de Primera Catalana, tres ascensos i sis descensos. "El nostre grup té 11 equips i l'altre 12, hem de vigilar com queda el descens però hi ha una previsió de tres descendits per grup, un total de sis", explica Pérez. Pel que fa als ascensos, l'ens federatiu preveu un total de tres equips que pugin a la Lliga Catalana. 

Edicions locals