El socialista Miquel Pérez renuncia a l'acta de regidor

Va entrar al consistori com a regidor el 2015 i destaca la seva tasca a l'àrea d'Educació durant el mandat passat

Política

Miquel Pérez en el seu darrer ple, celebrat dijous
Miquel Pérez en el seu darrer ple, celebrat dijous | Aj. Parets

Sergio Carrillo

L'edil socialista Miquel Javier Pérez va renunciar dijous de la setmana passada a la seva acta de regidor per motius personals: "El confinament em va fer reflexionar molt sobre la vida i arribo a aquest moment per deixar una cosa que m'agrada molt (la política), però que penso que no la deixaré de fer, perquè seguiré amb el PSC".

Pérez va entrar en política el 2011, amb Sergi Mingote al capdavant, "engrescat per poder aportar idees per millorar el meu poble". En aquella campanya electoral s'ho va passar "molt bé, va ser molt divertida i vaig aprendre moltíssimes coses". Malgrat no entrar-hi aleshores, ja que hi anava el número 11 de la llista, va assegurar sentir-s'hi "molt realitzat". El 2015 sí que va entrar al consistori com a regidor: "Hi vaig dedicar 4 anys de la meva vida en cos i ànima a Parets. Vaig treballar molt durament per la cultura, per l'educació, pels joves, per la comunicació i pels veïns i les veïnes. La feina de regidor de barri va ser molt maca i ajudar la gent del poble em va omplir".

En l'últim any ha format part de l'oposició, d'on també assegura haver après molt: "He vist la política des d'un costat que no és tan bonic com el que estava acostumat".

Miquel Pérez va cloure el seu discurs emocionat i assegurant: "El millor de tot és que he format part d'un equip meravellós, que han estat els meus amics i amigues, i que em sap molt greu deixar-los, perquè realment me'ls aprecio molt".

Diversos membres socialistes i els portaveus de totes les forces polítiques del consistori van adreçar-li paraules de comiat i d'agraïment, reconeixent unànimement la seva "vocació de servei". El portaveu del PSC, Francesc Juzgado, va lamentar que "Parets perd un gran regidor que ha fet molt per l'educació", on va destacar que va implementar "la gratuïtat dels llibres o les persones de reforç a les escoles".

Edicions locals