'Volem reduir la distància del juvenil amb el sènior'

Xavier Prat és el candidat continuista de les eleccions del FS Parets

Esports

Xavier Prat.
Xavier Prat.

Xavier Prat, de 47 anys, amb dos fills jugant al club i enginyer industrial, és el candidat continuista de la directiva presidida els darrers anys per Dolors Palomo. Prat va entrar a la directiva fa quatre anys com a vocal però des de fa un va guanyar pes, i ara és el secretari del club. Les eleccions del FS Parets són el dimarts 4 d'agost. 

El principal eix del grup de treball de Prat és continuar la línia marcada en els darrers anys al club, tot i que vol potenciar l'aspecte social. "Hem de mantenir les dues línies entre els equips masculins i femenins, i sobretot, augmentar, l'estructura femenina. El curs vinent tindrem quatre equips femenins i serem el segon equip en nombre de jugadores del Vallès Oriental", remarca Prat, que afegeix: "Però hem de seguir fent millores, com ara les activitats més socials del club perquè volem reprendre la celebració de colònies, fer unes quantes sortides a veure el Barça o la Penya Esplugues o, fins i tot, portar jugadors professionals amb infants".

Potenciar base i femení

Pel que fa als sèniors, la proposta de Prat implica mantenir el sènior masculí a la Divisió d'Honor Catalana "però entre les primeres posicions", diu, i adverteix que vol millorar la relació entre el primer equip i la base: "Això és un dels aspectes que tenim pendents, però enguany ja ho hem començat a recuperar i ja hi ha juvenils que faran la pretemporada amb el sènior. Volem reduir la distància del juvenil amb el sènior masculí". Amb el sènior femení, el candidat vol que continuï la seva escalada fins arribar a la Divisió d'Honor.

Directiva continuista

El grup està format per exdirectius, com ara Xavier Rivas, tresorer; Andrés Gómez i Francisco Garcia, vocals. La secretària seria Glòria González.

Edicions locals