'El club ha de girar pels infants, per aprendre'

Alfonso Rodríguez és el candidat crític de les eleccions del FS Parets

Esports

Alfonso Rodríguez
Alfonso Rodríguez

Alfonso Rodríguez, de 50 anys, amb una filla al club i professional de l'automatització industrial, és el candidat crític amb la gestió de la directiva de Dolors Palomo, del FS Parets. Fa dos anys, Rodríguez va ser entrenador del club. Les eleccions del FS Parets són el dimarts 4 d'agost. 

El candidat s'ha presentat sota el nom de Panda Blau, que neix amb l'objectiu de trencar amb la dinàmica social i esportiva dels darrers anys. "La data de les eleccions ja és dolenta, però nosaltres ens presentem per dir que hi ha alternativa", admet Alfonso Rodríguez, que presenta una candidatura amb Mónica Patús, de tresorera, i Cayetano Clemente, com a secretari. "Ens diem Panda, perquè és un mot afectuós amb un dels nostres membres", diu.

Més base i patrocinadors

La candidatura de Rodríguez vol posar el futbol sala base en l'eix del club. "Es fan sortides, però amb pares i mares, volem que siguin per a infants. A nosaltres ens agradaria que els infants omplin dissabte i diumenge el pavelló, veient els companys. El club ha de girar pels infants del club amb uns valors d'aprenentatge, que predominin sobre els de la competició", explica el candidat a la presidència.

Un dels punts destacats és la recerca de patrocinadors per mantenir el sènior masculí. "No pot ser que el cost del primer equip es pagui amb les quotes. No hi ha cap patrocinador i no hi ha jugadors de la base", assenyala Rodríguez, que considera clau crear un segon equip masculí i donar més sortida als juvenils.

Enfortir el femení

"S'ha de lluitar per consolidar el projecte femení, crear equips... i posar una metodologia de feina, de petites a grans. Les jugadores han de saber que un dia jugaran al sènior femení, cosa que no passa al masculí", adverteix Rodríguez. jl.r.B

Edicions locals