Xavier Prat és escollit president del FS Parets

S'ha imposat en les eleccions al candidat crític Alfonso Rodríguez

Esports

Amb una àmplia majoria dels vots emesos, Xavier Prat ha estat escollit nou president del FS Parets després de les eleccions celebrades aquesta setmana. 

Prat, de 47 anys i amb dos fills jugant al club, era el candidat continuista de la directiva presidida els darrers anys per Dolors Palomo. El guanyador s'enfrontava a la candidatura encapçalada per Alfonso Rodríguez. Finalment, en la jornada electoral van participar 73 socis, d'un cens de 132, i Prat es va imposar per 58 vots a 11.

Segons explicava Prat a SomParets, el principal eix del grup de treball de Prat és continuar la línia marcada en els darrers anys al club potenciant l'aspecte social. Pel que fa als sèniors, la proposta de Prat implica situar el sènior masculí entre les primeres posicions a la Divisió d'Honor Catalana i millorar la relació entre el primer equip i la base. Amb el sènior femení, el nou president vol que continuï la seva escalada fins arribar a la Divisió d'Honor.

Prat estarà acompanyat a la junta per altres exdirectius com Xavier Rivas, tresorer; Andrés Gómez i Francisco Garcia, vocals. La secretària serà Glòria González.

Edicions locals