Reconeixement a la implantació de l'administració digital a Parets

L'Ajuntament ha estat guardonat per l'Administració Oberta de Catalunya

Societat

Reconeixement a la implantació de l'administració digital a Parets
Reconeixement a la implantació de l'administració digital a Parets

L'Administració Oberta de Catalunya ha reconegut l'Ajuntament de Parets amb el Reconeixement Administració Oberta 2019, que es concedeix als ajuntaments i consells comarcals de Catalunya que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

Els reconeixements distingeixen ajuntaments i consells comarcals d’acord amb el nombre d’habitants de cada ens, és a dir: d’1 a 500 habitants, de 501 a 1.000 habitants, de 1.001 a 5.000 habitants, de 5.001 a 20.000 habitants, de 20.001 a 50.000 habitants, més de 50.000 habitants i consells comarcals. Així doncs, Parets del Vallès figura en el Top 10 en la categoria de municipis d’entre 5.001 a 20.000 habitants, acompanyat de Roses, Llinars del Vallès, Arenys de Munt, Viladecavalls, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tremp, Santa Margarida i els Monjos, Mont-roig del Camp, Torelló, Malgrat de Mar i Palamós.

El Consorci AOC atorga aquestes distincions d’acord amb uns indicadors objectius a partir de l’anàlisi dels webs dels 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals de tota Catalunya i de l’ús que fan els serveis del mateix consorci. L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la transformació digital en la relació dels ens amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

El passat mes de juny, l’Ajuntament de Parets també va rebre el Segell InfoParticipa en reconeixement a la transparència dels webs de les administracions locals, ja que complia el 92% dels indicadors que s’avaluen. Aquests indicadors inclouen informació dels representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i econòmics, i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.

Edicions locals