Denunciada una treballadora de Ca n'Oms acusada d'estafar 250.000 euros a una anciana

L'Ajuntament de Parets, titular de l'equipament, ha obert un expedient informatiu per esbrinar els fets

Societat

Una treballadora del casal de gent gran de Ca n'Oms de Parets ha estat denunciada per estafar presumptament més de 250.000 euros a una usuària de l'equipament. Aquest fet està sent investigat pel Jutjat d'Instrucció número 4 de Mollet.

Segons informa El Mundo, la possible apropiació va arrencar el 2011, quan la treballadora va confessar compungida a l'anciana que carregava amb deutes que no podia saldar, i l'anciana va accedir a proporcionar-li pagaments regulars en efectiu, que anaven des dels 100 fins als 4.000 euros.

De fet, hauria arribat a pagar-li uns viatges a Ceuta per, suposadament, fer les gestions de venda de dos habitatges de la seva propietat, ja que l'empleada de Ca n'Oms havia promès tornar-li els diners quan pogués vendre els dos pisos.

Tanmateix, nou anys després encara no li hauria tornat les quantitats prestades.

L'advocat de la denunciant es planteja reclamar contra l'Ajuntament de Parets –qui és el titular de l'equipament de Ca n'Oms– com a responsable civil. Des del consistori, però, ja han notificat que han obert un expedient informatiu per tal d’esbrinar la veracitat dels fets i recalquen que l'empleada investigada "no es tracta d’una treballadora social ni forma part del Departament de Serveis Socials del Consistori".

Edicions locals