El taller d'art visual d'Iris Paris, novetat de les activitats per a la gent gran

Està previst que les activitats es facin del setembre al desembre, però anirà en funció de l'evolució de la pandèmia

L'artista visual paretà Iris Paris va pintar aquest quadre al pati de l'escola Lluís Piquer durant la festa d'estiu
L'artista visual paretà Iris Paris va pintar aquest quadre al pati de l'escola Lluís Piquer durant la festa d'estiu | Silvia Ferran / Aj. Parets

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Parets ha publicat el programa d’activitats per a la gent gran que es portarà a terme durant el darrer trimestre de l’any, en funció de l’evolució de la pandèmia per la Covid-19, i una de les novetats és el taller d’art visual a càrrec de l’artista local Iris Paris.

El taller compta amb diverses maneres i temàtiques a treballar molt diferenciades, que s’aniran alternant per tal de mantenir l’esperit de descoberta i motivació creativa dels assistents. L’espai de treball aportarà beneficis a nivell cognitiu, d’autoestima i realització personal. A més, gràcies al procés creatiu estimularà diferents àrees cerebrals, s’ampliarà el camp visual ajudant a entendre i gaudir de la informació que ens envolta.

El taller es realitzarà en el Casal Sant Jordi els dimarts de 10 h a 11.30 h, i en els casals Asoveen i de Ca n’Oms els dijous en el mateix horari.

Ball en línia, treballs manuals, introducció a la informàtica o manteniment físic, són algunes propostes més que inclou la programació. Les inscripcions es poden fer als Casals Municipals de Gent Gran, excepte per als cursos de Manteniment físic i Ioga, en què s'han de fer al pavelló.

La gent gran pot fer propostes per incorporar noves activitats als casals

D'altra banda, la regidoria de Gent Gran també ha posat en marxa un procés de participació per tal que les persones grans facin propostes per incorporar activitats que els interessin o suggerir-ne de noves.

La regidora de gent gran, Montserrat Folguera, especifica que "les propostes que resultin de les enquestes s'estudiaran per valorar la seva incorporació al calendari d'activitats a partir de l'any vinent".

Les enquestes es van fer als mercats municipals durant els actes de la festa d'estiu, als grups de WhatsApp dels Casals de Gent Gran i també es poden omplir a la web parets.cat.

Edicions locals