Una desena de xous teatrals i musicals en la nova programació cultural de Can Rajoler

La meitat de les actuacions es van haver d'ajornar el primer semestre de l'any a causa de la pandèmia del coronavirus

Cultura

Una desena de xous teatrals i musicals en la nova programació cultural de Can Rajoler
Una desena de xous teatrals i musicals en la nova programació cultural de Can Rajoler | MPC Management

El 27 de setembre arrencarà la nova programació d'Els espectacles a Parets, que inclou deu actuacions musicals i teatrals diferents des d'aquest mes fins al desembre, totes a Can Rajoler.

La meitat dels xous ja estaven programats per al primer semestre de l'any, però es van haver d'ajornar a causa de la pandèmia. Es tracta del concert Tres Pilars, de la Companyia Malaguilla (29 de novembre a les 18.30 h), així com de les actuacions teatrals Monroe-Lamarr, de Carles Batlle (1 de novembre); Mi lucha, d'Antonia San Juan (15 de novembre); i Rarities, d'Agustín Jiménez (12 de desembre). Les persones que ja havien adquirit les entrades per aquests espectacles podran accedir al teatre amb el mateix tiquet. En cas que no hi puguin assistir, se'ls retornaran els diners portant les entrades impreses a Can Rajoler entre els mesos de setembre i octubre.

La resta d'espectacles són, en aquest ordre: 1941, de Godoy (27 de setembre); Alguns dies d'ahir, de Jordi Casanovas (4 d'octubre); Lunátika, de Cristina Medina (10 d'octubre); Viatge a Buda, de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries (18 d'octubre); i Be God Is, d'Espai Dual (7 de novembre).

A causa de la Covid-19 s’han hagut de suspendre els sopars de les sessions de Cafè Teatre i les actuacions es traslladen al Teatre Can Rajoler, i és obligatori l'ús de mascareta en tot el teatre i mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres.

Edicions locals