Rialles tornarà a l'octubre amb quatre obres de teatre

La 13a edició del cicle de cinema 'La mirada dels altres' enguany es podrà gaudir de manera gratuïta a través d'internet

Cultura

'Sopa de pedres' està inclosa al cicle de Rialles i a 'La mirada dels altres'
'Sopa de pedres' està inclosa al cicle de Rialles i a 'La mirada dels altres' | Engruna Teatre

Dins de la programació Els Espectacles a Parets, també hi ha incloses les obres teatrals de Rialles, que estan programades des de l'11 d'octubre fins al 27 de desembre. Totes seran diumenge a les 18 h, a excepció de la darrera, la nadalenca, a les 19 h.

La companyia Valeria Guglietti estrenarà el programa amb No toquin les meves mans, l'11 d'octubre. El seguirà Sopa de pedres, de la companyia Engruna Teatre (25 d'octubre); Els contes de l'Anna Roca, de la companyia Anna Roca (8 de novembre); Hamelí, de la companyia Xip Xap (22 de novembre); La sireneta i l'illa de plàstic, de la companyia Dreams Teatre (13 de desembre); i Pastorets, cap a Parets, de la companyia Riallera de Joves Paretans, que faran la desena edició del clàssic d'en Folch i Torres.

El 13è cicle de cinema 'La mirada dels altres' serà gratuït i online

La 13a edició de La mirada dels altres –projecte d’intercanvi i d’inclusió social que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans– es podrà veure enguany de manera gratuïta i en línia. Els films protagonistes d'enguany seran Idrissa (dijous 22 d'octubre); Andalousie mon amour (divendres) i Djon Africa (dissabte). L'obra de teatre de Rialles Sopa de pedres també hi està inclosa.

Edicions locals